Om oss

Jämförmera.se är sidan för dig som inte vill betala mer än du behöver. Hela tankegången går ut på att du ska jämför mer och kunna hitta det som passar just dig, till ett vettigt pris. På Jämför Mera så satsar vi på telekom, alltså mobilabonnemang, kontantkort, mobilt bredband med mera. Här kan du jämföra bland Sveriges största och mest populära aktören och hitta det bästa alternativet för just dig.

Jämförmera.se publicerar också artiklar som besvarar svenskarnas frågor inom telekom-branschen: Vad är ett eSIM? Hur mycket surf behöver man på sitt abonnemang? Vilka regler gäller när du åker utomlands? Du hittar alla våra artiklar här och har du någon fråga som du inte hittar svaret på, så kan du skicka din fråga till oss här.

Kostar det något att gå via jämförmera.se?

Absolut inte. Jämför Mera är en jämförelsesajt som tjänar sina pengar från företagen du handlar av, inte av dig som kund. Det fungerar som så att när du går till en operatör via oss och gör ett köp hos den operatören, så betalar operatören oss en del av summan som tack för att vi gav dem en kund.

Det kostar inget, och kommer aldrig att kosta något, att jämföra tjänster och produkter på jämförmera.se.

Vilka står bakom jämföramera.se?

Jämförmera.se drivs främst av Christoffer, en teknikfantast som jobbar med IT på dagarna och driver jämförmera.se som ett sidoprojekt. Han tar också hjälp av frilansande skribenter till sina artiklar och recensioner

Christoffers mål med jämförmera.se är inte att vara stört, men att vara bäst och att vara den sidan som du som konsument kan lita på.

Jämför ditt mobilabonnemang nu

Så när du vet vilka vi är och vad vi pysslar med så har du bara en sak kvar att göra: spara pengar på ett nytt mobilabonnemang.

Jämför och hitta ditt nya mobilabonnemang nu >>

SvenskaLänkar.com

Scroll to Top